2004 Zuid-Afrika

Op deze weblog staan onze voorbereidingen en belevenissen m.b.t. onze reis naar Zuid-Afrika. Overname van tekst en foto's is alleen toegestaan na uitdrukkelijke toestemming. Stuur een bericht naar ons om toestemming te vragen.

zaterdag, oktober 16, 2004

Wilderness e.o.

Daar zijn we weer. Alles is nog steeds goed met ons. Totaal hebben we nu zo'n 1500km gereden. Gisteren mislukte alles wat we graag wilden. Of het viel tegen of we konden bepaalde plaatsen niet vinden. De bewegwijzering is niet wat het in Nederland is. Gisteren ook wel weer walvissen en dolfijnen gezien, maar alleen de rugvinnen en staarten. Om gek van te worden. Dus Albert, we hebben zat walvissen en dolfijnen gezien (vandaag nog een school van 20 dolfijnen) maar ze willen het water maar niet uit.
Vandaag wat rondgereden in de omgeving van Wilderness zelf. Aangehouden door de politie voor een routine 'Crime' control. Niets aan het handje natuurlijk maar Bert had z'n rijbewijs in een heuptasje onder de lange broek. Die agent vond het erg grappig dat Bert daar zijn rijbewijs uithaalde. Maar goed, vandaag best wel leuke routes gereden maar we zijn hier nu wel zo'n beetje uitgekeken. Het wordt tijd om weer verder te gaan en dat doen we morgen. Dit is op zich niet zo'n lange rit (goed een uur) maar we gaan een omweg maken via een aantal bergpassen. We hebben een volle dag in Oudtshoorn dus we willen zoveel mogelijk van de omgeving zien.
We laten het hier maar weer bij voor vandaag. Allemaal de groetjes.

2 Comments:

  • At 16 oktober, 2004 23:36, Anonymous Anoniem said…

    Oudtshoorn; Zijn Gé en ik ook een keer geweest. We hebben een grot gezien (hééél kitserig met allerlei kleuren) en we hebben er een struisvogelfarm bezocht. Daar ddedn ze aan struisvogelraces. Dan zit er iemand op de rug van zo'n struisgeval en probeert daarmee zo hard mogelijk te rennen.
    Ik weet niet hoelang je in Oudtshoorn blijft, maar de kustplaats vlak in de buurt - Mosselbaai - is ook de moeite waard. Vroeger toen wij er waren (ja het is al weer 30 jaar geleden) liepen daar nog stoomtreinen en er was een emplacement met alleen maar stoomlocomotieven. Prachtig.
    Bert, vandaag heb ik voor 0,99 pond een MP3-bestand van Marillion gedownload. The damage, - life -. Staat ook de Marbles CD (die niet life is natuurlijk). Als jullie zo doorgaan met deze manier van verslaggeving dan wil ik er over nadenken je een gratis kopie te geven.
    Veel plezier nog met de rest van de vakantie en tot een volgende keer.
    We blijven jullie volgen!!

    groet ook namens Gé
    Albert

     
  • At 17 oktober, 2004 20:43, Anonymous Anoniem said…

    Lieve Bert en Yvonne,
    Hierbij een paar woorden uit Coevorden. Bij ons gaat alles ok. Jullie berichten komen goed aan en zo blijven we op de hoogte van jullie wel en wee.
    Vrijdagavond zin Petra en Fokke in de kerk getrouwd en we zijn naar de receptie geweest. Petra zong een heel mooi aangrijpend lied voor Fokke. Het was echt een heel mooie dienst. Het is nu zondagavond 17 oktober en wij zitten er warm en rustig bij. Ik hoop dat jullie je vermaken en dat jullie voorzichtig zijn. Groeten, pa ma en Marjolijn

     

Een reactie posten

<< Home