2004 Zuid-Afrika

Op deze weblog staan onze voorbereidingen en belevenissen m.b.t. onze reis naar Zuid-Afrika. Overname van tekst en foto's is alleen toegestaan na uitdrukkelijke toestemming. Stuur een bericht naar ons om toestemming te vragen.

woensdag, oktober 13, 2004

Stellenbosch en de wijnroute

Vandaag hebben we een deel van de wijnroute gereden. We hebben 1 wijnhuis bezocht, Boschendal. We zijn via Franschhoek (met sch) gegaan en dit was een prachtige route. Ook nog even naar Gordon's Bay geweest maar dat was echt niets. En daar hebben ze ook een heel vreemde manier om je parkeergeld te betalen. Je staat met je auto op een nummer en dit nummer toets je in op een apparaat en dan gooi je er geld in. Heel vreemd. Hoe verzinnen ze het. De terugweg ging via Summerset West en dat was al met al best een drukke route. Morgen moeten we weer een deel van deze route.
Morgen wordt een lange reisdag. Hopelijk zien we nog walvissen bij Kleinmond of Hermanus. Het is waarschijnlijk al met al wel zo'n 400 km rijden naar Wilderness. Maar daar zijn we dan ook drie nachten.

Leuk trouwens die reacties van jullie. Vooral doorgaan hiermee. Als we morgenavond in het hotel internet hebben dan laten we nog wat van ons horen. We moeten er nu mee kappen want de internet-tent gaat dicht. Groetjes allemaal.

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home